Opening Railcenter Amersfoort

June 15, 2017 in

‘Ik hoop dat Railcenter een Silicon Valley wordt voor railminnend Nederland. Hier in Amersfoort moeten alle nieuwe ideeën worden gedeeld om de spoorsector nog duurzamer te maken en als we het goed doen, kunnen we hiermee Europa in gaan. De harten veroveren van alle jonge mensen,’ aldus staatssecretaris Dijksma.
Zojuist heeft Dijksma, samen met de ruim 250 aanwezige gasten, ProRail directeur Pier Eringa en bestuursvoorzitter van Railcenter Bert Klerk en directeur Willem Brummel, Railcenter spetterend geopend. Railcenter: dé plek waar alle spoorkennis en innovaties gaan samenkomen. Zo bieden we ruim 200 opleidingen aan, beschikken we over diverse testmogelijkheden, waaronder ook een testcentrum voor het nieuwe spoorbeveiligingssysteem ERTMS en een expositie over het spoor.

Railcenter – Samen voor het spoor

Wil je meer informatie over de dag of over Railcenter? Neem contact op met Vera van Hooff. Dit kan via vera.vanhooff@railcenter.nl of telefonisch via 0624 770 700 of neem een kijkje op de website www.railcenter.nl

Railcenter is een plek waar vakmanschap centraal staat en de railinfra sector gepromoot. Een plek waar vakmensen elkaar ontmoeten en kennis uitwisselen, waar het bruist en leuk is om naar toe te gaan. Een plek die leerzaam en inspirerend is. Waar vakmanschap meer is dan het halen van verplichte certificaten. Een plek waar opleiding en innovatie worden gebundeld. Waar de nieuwste apparatuur staat en het beste van het beste van de sector te zien is in een representatieve omgeving. Het visitekaartje van de railsector.